Over ons Atlas-Car

Hoe slecht uw voertuig er ook aan toe is; met uw sloop- of schadeauto’s kunt u altijd terecht bij Autosloperij Atlas-Car in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het slopen en verwerken van auto’s en wij beschikken over alle benodigde certificeringen. In de Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen halen wij sloopauto’s gratis op. Indien gewenst komen wij nog dezelfde dag langs.

atlas car

Uw adres voor auto-onderdelen

Bij Autosloperij Atlas-Car kunt u eveneens terecht voor occasions en auto-onderdelen. Wij bieden een uitgebreid assortiment van geteste en goedgekeurde onderdelen van gedemonteerde auto’s. Indien u op zoek bent naar een specifiek auto-onderdeel kunt u contact met ons opnemen door middel van het formulier op onze website. Vervolgens laten wij zo spoedig mogelijk weten of wij iets voor u kunnen betekenen. Wij streven ernaar om alle aanvragen binnen 24 uur te behandelen.

 

Neem contact met ons op

Dus of u een sloopauto voor de deur heeft staan die u liever vandaag dan morgen kwijt bent of wanneer u juist op zoek naar een bepaald auto-onderdeel; in beide gevallen staat onze professionele auto sloperij voor u klaar. U vindt Autosloperij Atlas-Car aan de Volkelstraat 19 in Rotterdam. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-2181446 of per e-mail: info@atlas-car.nl.

Call Now Button