Top occasions

Als u op zoek bent naar een tweedehands auto, dan kan het aanbod van occasions soms een beetje overweldigend zijn. Waar vindt u nu een leuke tweedehands auto voor een mooie prijs? Goed nieuws: bij Autosloperij Atlas-Car in Rotterdam hebben wij altijd een gevarieerd aanbod occasions van verschillende merken voor u klaarstaan. Wij garanderen een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Al onze tweedehands auto’s kunnen direct de weg op.

Misschien heeft u geen complete occasion nodig, maar bent u alleen op zoek naar een auto-onderdeel. Ook dan bent u bij Autosloperij Atlas-Car aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment tweedehands auto-onderdelen van uiteenlopende merken. Deze geteste en goedgekeurde onderdelen zijn afkomstig van gedemonteerde auto’s. Is er een specifiek onderdeel van een bepaald merk waar u naar op zoek bent? Neem dan even contact met ons op. Wij komen binnen 24 uur bij u terug met het antwoord of wij het desbetreffende onderdeel in huis hebben.

 

Verwerking van sloopautos

Naast de verkoop van occasions en auto-onderdelen is Autodemontagebedrijf Atlas-Car vooral actief in de verwerking van sloopauto’s. Hiervoor beschikken wij over alle benodigde certificaten. Voor de inname van uw schade- of sloopauto kunt u contact opnemen met onze ophaalservice. In Rotterdam, Vlaardingen en Barendrecht halen wij uw voertuig gratis op; indien gewenst nog dezelfde dag.

 

Wij staan u graag te woord

Misschien wilt u even weten welke occasions wij op dit moment in huis hebben? Wellicht bent u op zoek naar een specifiek auto-onderdeel? Het kan ook dat u wilt weten of wij uw sloopauto vandaag nog kunnen ophalen? Voor al deze vragen kunt u contact opnemen met Autosloperij Atlas-Car. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Autosloperij Atlas-Car is gevestigd aan de Volkelstraat 19 in Rotterdam. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-218 14 46. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website gebruiken of een mailtje sturen naar: info@atlas-car.nl.

Call Now Button