Gratis inname sloopauto

Staat uw oude auto al enige tijd voor de deur weg te roesten en bent u er liever vandaag dan morgen vanaf? Voor de inname van uw sloopauto kunt u terecht bij Autosloperij Atlas-Car in Rotterdam. De inname hoeft u helemaal niets te kosten. Wanneer u in Rotterdam, Vlaardingen, Barendrecht en omstreken woont; komen wij de sloopauto gratis bij u ophalen. Onze ophaaldienst staat altijd voor u klaar, zowel in Zuid-Holland als Noord-Holland. Indien gewenst komen wij nog dezelfde dag bij u langs.

 

 

Occasions en auto-onderdelen

Behalve voor de inname van sloopauto’s en schade auto’s, kunt u bij Autosloperij Atlas-Car ook terecht voor voor occasions van diverse merken. Wij hebben standaard een gevarieerd aanbod van prima kwaliteit tweedehands auto’s voor u klaarstaan; er zit altijd iets voor u tussen en u kunt er zo mee wegrijden. Bij Atlas-Car bent u altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kom bij ons langs om het aanbod te bekijken.

Verder beschikt Autosloperij Atlas-Car over een groot magazijn met een uitgebreid assortiment geteste en goedgekeurde auto-onderdelen. Deze onderdelen zijn afkomstig van gedemonteerde auto’s van alle merken. Indien u op zoek bent naar een bepaald onderdeel, dan kunt u het beste even het contactformulier op onze website invullen. Dan gaan wij zo spoedig mogelijk kijken of wij het desbetreffende onderdelen in huis hebben. Onze medewerkers nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

 

Neem contact op met Autodemontagebedrijf Atlas-Car

Wilt u de inname van uw sloopauto regelen? Bent u op zoek naar een leuke en voordelige tweedehands auto? Of heeft u alleen een bepaald auto-onderdeel nodig? Voor al deze zaken kunt u contact opnemen met Autosloperij Atlas-Car. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar.

U vind Autodemontagebedrijf Atlas-Car in Rotterdam aan de Volkelstraat 19. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op telefoonnummer 010-218 14 46 of stuur een e-mail naar: info@atlas-car.nl.

Call Now Button